Life is good ♥

Dagarna bara flyger förbi och snart är sommaren slut, känns riktigt konstigt att sommaren alltid går så himla fort. Just nu har jag iallafall bra koll på allt jag ska göra och det jag vill göra. Jag börjar läsa in engelska B kursen i september för att söka in till universitetet och börja plugga i januari. 
 
Igår passade jag min fina systerdotter som är strax under året gammal, riktigt mysigt. Man får ta tillvara på tiden för de små växer ju så himla fort redan. Ikväll blir det räkkryssning med familjen, imorgon grill och mys hos vänner till familjen, och på måndag åker jag, Daniel (pojkvän), Jennika, Jonas och Daniel G till Turkiet! Som jag har längtat! Eftersom att vi också har helgen fullbokad nu kommer tiden att gå fort och måndag är här innan vi hunnit blinka. Det ska bli riktigt roligt och skönt att komma iväg ett tag! 
 
Sedan åker jag, Daniel (pojkvän) och Tobbe och gör stockholm osäkert i ett par dagar, vi kommer att ha himla kul där uppe, som alltid. Ska dessutom träffa Jennika och Glenn som numer bosatt sig där uppe. Det är såklart tråkigt att dom lämnat oss här nere, men nu har vi ju samtidigt fler anledningar att åka till stockholm oftare, jippie! 

RSS 2.0